Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

EA: Win De Sims 3 Buitenleven Accessoires en een tshirt

Het officiële The Sims Youtube kanaal heeft weer een giveaway georganiseerd en dit keer kun je De Sims 3 Buitenleven Accessoires en een tshirt winnen.

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten op de De Sims 3 Levensweg trailer en bij 185.000 ‘keer bekeken’ gaan ze de prijzen weggeven. Let er wel op dat je je ook moet abonneren op het The Sims YouTube kanaal.

Generations Trailer Comment Giveaway!

Who wants another giveaway? This week we will be giving out a copy of The Sims 3 Outdoor Living and a t-shirt to random people who participate in the giveaway. Just watch The Sims 3 Generations Expansion Pack Trailer and leave a comment for a chance to be randomly selected. Remember, giveaways are only open to our Subscribers, so make sure you’re Subscribed to our channel as well!

The giveaway ends when the video reaches 185K Total Views. Good luck and Happy Simming!

| Reactie geven: The Sims 3 Generations Expansion Pack Trailer |

2 gedachtes over “EA: Win De Sims 3 Buitenleven Accessoires en een tshirt”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>