Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Denkbeeldige vrienden uit De Sims 3 Levensweg lopen anders?

My Sims World is op onderzoek gegaan en heeft, in een gelekte trailer van een paar weken geleden, een denkbeeldige vriend gespot, hieruit hebben zij opgemaakt dat deze anders loopt dan normale Sims, zoals je op de plaatjes hierboven duidelijk kunt zien.

Of dit waar is en of het daadwerkelijk om een denkbeeldige vriend gaat en niet om een Sim die ridder o.i.d. speelt is niet helemaal duidelijk, maar het zou natuurlijk logisch kunnen zijn omdat je de denkbeeldige vrienden en gewone Sims niet kunt onderscheiden.

32 gedachtes over “Denkbeeldige vrienden uit De Sims 3 Levensweg lopen anders?”

  1. Demelza

    mijn baby groeit maar niet, ben het zo zat die baby! hoe lang duurt het wel niet voordat die baby groeit, ik kijk iedere keer bij waar je ken zien hoe lang het duurt maar er blijft 6 dagen tot peuter staan:| weet iemand mij hierover te vertellen?

    thx

  2. Cristel

    Dat is gewoon een sims die uit de verkleedkist een koningspak aan heeft getrokken, en als je hem ergens naar toe wil laten lopen kun je hem de keuze laten maken om ‘Net doen alsof’ te spelen. Dan ziet dat er zo uit.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>