Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Laadscherm De Sims 3 Levensweg

Afgelopen week is er in Lyon – Frankrijk een presentatie van De Sims 3 Levensweg geweest en de Franse fansite Simsoucis is daarbij geweest.

Zij hebben deze laadscherm van De Sims 3 Levensweg online gezet. Andere foto’s van de presentatie van de vierde uitbreiding voor De Sims 3 staan op hun Facebook, maar die werkt niet bij mij. Het kan ook zijn dat de foto’s later offline zijn gehaald door het embargo op beeldmateriaal van De Sims 3 Levensweg.

Bron: Sims 3 Cri.

31 gedachtes over “Laadscherm De Sims 3 Levensweg”

 1. Selma

  hoi allemaal,

  ben voor de 1e keer op deze site
  ik de foto’s die op de franse facebook staan gezien
  ma geen foto’s van het spel. je ziet wel soms een stukje maar niet duidelijk en sommige kennen wij al. ik denk dat ze die pas dinsdag laten zien.

  1. Roelie

   ja ik had het ook gezien vet mooi busje het is niet 1 kleurig er staan meerder vormen enzo op het busje :D:D:D ik wil hem nu 😛 terwijl hij morgen of overmorgenpas uit vandaag hadden ze hem ook nog niet

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>