Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Wedstrijden

21 april: win het De Sims Middeleeuwen spel en leuke goodies

Vanaf donderdag 21 april 2011 kunnen jullie een aantal leuke De Sims Middeleeuwen prijspakketten winnen hier op Sims Nieuws waaronder het spel zelf en wat erg leuke goodies; allemaal uit onze eigen De Sims goodies kast. Als je het spel al hebt kun je ook alleen meedoen voor de goodies, dus er zit voor iedereen wel een leuke prijs tussen.

Om kans te maken op deze prijzen moet je wel wat doen, maar gelukkig is het komend weekend Pasen dus heeft iedereen best wel wat extra tijd. En kort erna beginnen de Mei vakanties ook nog eens.

We hebben inmiddels besloten wat voor wedstrijd het wordt: dus leg jullie digitale schaar en digitale lijmpot maar vast klaar!

Mis het niet!

7 gedachtes over “21 april: win het De Sims Middeleeuwen spel en leuke goodies”

  1. Distel

    Ik begreep uit het bovenstaande bericht dat ze vandaag de prijsvraag zouden onthullen. aangezien het dit weekend pasen is. ik maak er opuit dat de opdracht iets is dat je moet maken op je PC. maar ik ben benieuwd wanneer het van start gaat 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>