Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Eurogamer geeft De Sims Middeleeuwen een 6

Het is nog maar de vraag of Sims-fans lang zullen blijven hangen bij Medieval. Een verandering van thema is na al die jaren fijn, maar de vrijheid van The Sims 3 biedt meer reden om deze te blijven spelen – al is het maar omdat het toevoegen van mods meer opties geeft dankzij deze vrijheid. Het maken van een game die in essentie anders is dan zijn voorgangers is desalniettemin een dappere zet van Maxis, maar niet een die uitpakt zoals je zou hopen. Het versimpelen van de basiselementen is vervelend en de toegevoegde elementen voegen niet de uitdaging toe om dit te compenseren. Quests zijn daardoor ook niet heel veel meer dan een excuus om de speler bezig te houden. Misschien dat een tweede poging ons meer weet te plezieren.

| Eurogamer: De Sims Middeleeuwen review |

Wil je weten wat wij van De Sims Middeleeuwen vinden?
Lees dan onze De Sims Middeleeuwen review.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>