Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Metroseksuele mennekes en truttige vrouwkes in De Sims Middeleeuwen?

Na hun video report over De Sims Middeleeuwen heeft Power Unlimited nu een review gemaakt van De Sims Middeleeuwen.

The Sims Medieval is verrassend verslavend, verdomd origineel, humoristisch, best wel grof en je hebt zoiets nog nooit eerder, ehm… ‘gespeeld’. Je kunt namelijk niet echt zeggen dat je deze game speelt, het is meer een kwestie van besturen; ergens op klikken en wachten tot je menneke dingen doet die je liever zelf wat directer had gedaan. Is dat genoeg? Ik hoop het voor The Sims Studio en EA, want dit is een game waarin je als ridder zijnde iemand kan bedreigen om je geld te geven, om daar vervolgens je excuses voor aan te bieden…

| Power Unlimited: De Sims Middeleeuwen – Review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>