Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

Bureaublad icoon De Sims 3 Levensweg

Tijdens de preview in Londen afgelopen donderdag is Xelles zo slim geweest het icoontje van De Sims 3 Levensweg even op te slaan. Volgens ons wat die nog niet bekend, dus hierbij het bureaublad icoontje:

 

12 gedachtes over “Bureaublad icoon De Sims 3 Levensweg”

 1. Mart

  Eerlijk gezegd hoop ik dat ze in het raamkozijn kunnen zitten (met de nieuwe ramen uit de plaatjes zou dat overigens best mogelijk zijn), boek lezen of ipod luisteren of huiswerk maken terwijl ze in het raamkozijn chillen, eventueel op een verdieping hoger met hun benen uit het raam hangen. En als huisdieren erbij komt springt de kat erbij en gaat op ernaast chillen of op schoot liggen en kopjes geven, althans, als het een schootpoes is.
  Zou cool wezen!

 2. Simone

  weet je wat nog mist,
  1.een baby/peuterzwembadje

  2.een baby\peuter schommeltje

  3.een bowlingbaan

  4.een baby peuter box waar je hem in kan zetten
  5.een tv die je bv op tafel kan zetten een meeneem tvtje
  6.een caravan
  7.een poppenwagentje voor kinderen
  8.poppen voor kinderen
  9.een boekenplank
  10.een hangmat
  en nog wel meer had er ook nog wel bij gekund bij levensweg eigelijk 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>