Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

De Sims 3 Levensweg – Screenshots door Xelles

Tijdens het evenement in Londen mocht Xelles ook gewoon screenshots maken. Hieronder kan je zijn screenshots vinden.

Klik op de ‘lees meer’ om de rest van de screenshots te bekijken.

17 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg – Screenshots door Xelles”

 1. hiki

  Ik zie toch wel erg veel leuke dingen. Als dagboeken maker zie ik opeens zoveel meer dingen in De Sims 3 Levensweg (nieuwe mogelijkheden en spullen) dat dagboeken meteen een stuk meer diepte kunnen krijgen.

  Ik ben toch wel erg blij dat alles rondom families en interacties tussen Sims eens de diepte ingaat. Dat is toch wat we misten in Sims 3.

 2. Bakie

  Leuke screens inderdaad! En wat die wenteltrappen betreft, denk dat het niet al te lang duurt voordat er weer CC wenteltrappen gemaakt zijn. Zelfde zal gelden voor alles wat nieuw is. Misschien dat sommigen zelfs de boomhutten kunnen veranderen of de zeepbanen. Zou wel vet zijn ๐Ÿ˜€

 3. Selma

  ik lees hier steeds dat boardingschool en mililtairyschool een soort universtiteit zijn maar dit is volgens mij niet zo het is een soort straf voor als je kinderen zich slecht gedragen ofzo

  1. Xelles

   Ja en nee.

   Kinderen hoeven zich niet te misdragen, ze kunnen er altijd heen. Maar boarding school is inderdaad eigenlijk wel meer een soort kostschool. Maar krijg je bij een kostschool een grootste diploma uitreiking, wat erg lijkt op een universitaire uitreiking, als je geslaagd ben?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>