Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen: video interviews met Aaron Cohen

De online winkel bol.com heeft De Sims Middeleeuwen op hun homepage staan als ‘uitgelicht’ spel. Er staan wat video interviews bij met Aaron Cohen. Even dacht ik dat dit de Webisodes waren maar volgens mij zijn dit nieuwe interviews en ze zijn ondertiteld.

Je vind er in ieder geval 5 korte video interviews: De geschiedenis van De Sims, Het ontstaan van De Sims Middeleeuwen, Nieuw in De Sims Middeleeuwen, De productie van De Sims Middeleeuwen en De toekomst van De Sims.

Lekker om te kijken als je even niks te doen hebt.

| Bol.com: Uitgelicht: De Sims Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>