Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

EA Store preorder: € 29,99 voor De Sims 3 Levensweg

Op de Nederlandse EA Store is vandaag de preorder online gekomen voor de digitale versie van de vierde uitbreiding: De Sims 3 Levensweg. De prijs is € 29,99 en dat is de standaard prijs van een uitbreiding voor De Sims 3 op de EA Store. De prijs in de winkel kan anders zijn: deze € 29,99 kun je dus zien als de adviesprijs.

| EA Store: De Sims 3 Levensweg |

24 gedachtes over “EA Store preorder: € 29,99 voor De Sims 3 Levensweg”

  1. hiki

    Ik heb even gesnuffeld en op de EA Store zijn alle uitbreidingen 29,99. Maar bijvoorbeeld op Bol.com zijn ze soms 34,99 of zelfs 39,99. Prijzen variëren nog al dus.

    De € 29,99 voor De Sims 3 Levensweg moeten we dus maar zien als adviesprijs, wat winkels er zelf voor vragen kan anders zijn.

    🙂

  2. Shallain

    Je kunt de Sims nu zonder cd spelen. Als je de EA manager download en na het installeren bent ingelogd kun je je spellen ‘verzilveren’. Hier voer je de codes in je handleiding in en vervolgens worden ze aan je account toegevoegd. Als de spellen eenmaal aan je account zijn toegevoegd heb je de cd’s niet meer nodig. Zelfs als je alle Sims spellen van je harde schijf verwijdert en je wilt ze opnieuw installeren kun je ze via EA manager downloaden en zo installeren!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>