EA Store preorder: € 29,99 voor De Sims 3 Levensweg

Op de Nederlandse EA Store is vandaag de preorder online gekomen voor de digitale versie van de vierde uitbreiding: De Sims 3 Levensweg. De prijs is € 29,99 en dat is de standaard prijs van een uitbreiding voor De Sims 3 op de EA Store. De prijs in de winkel kan anders zijn: deze € 29,99 kun je dus zien als de adviesprijs.

| EA Store: De Sims 3 Levensweg |

24 reacties

 1. Ik heb even gesnuffeld en op de EA Store zijn alle uitbreidingen 29,99. Maar bijvoorbeeld op Bol.com zijn ze soms 34,99 of zelfs 39,99. Prijzen variëren nog al dus.

  De € 29,99 voor De Sims 3 Levensweg moeten we dus maar zien als adviesprijs, wat winkels er zelf voor vragen kan anders zijn.

  🙂

  1. weeten jullie een site waar je levensweg kunt dauwloden
   en weet je ook of je levensweg kan dauwloden en dat je sims 3 cd’s kombieneren
   xx Suzan (plzz reactie back)

  1. Toch wel legaal he 😛 Ik hoop dat ze, net als De Sims Middeleeuwen, ook De Sims 3 zo gaan ‘maken’ nu met Levensweg dat je geen DVD meer nodig hebt. Maar dat zal wel niet.

   1. Het is wel beter voor de cd’s overigens. daarom egbruiken veel mesen ook (waar onder ik) nocdcracks. Ik hoop wel dat ea met een legale oplossing komt om zonder cd te spelen

  1. hij is vet he je kan ook een kinder wagen das mie leip
   je kan veel meer doen met de peuters ik wil hem nu al
   droomt dat ze hem al heeft zugt het was maar een droom
   xx suzan

 2. Je kunt de Sims nu zonder cd spelen. Als je de EA manager download en na het installeren bent ingelogd kun je je spellen ‘verzilveren’. Hier voer je de codes in je handleiding in en vervolgens worden ze aan je account toegevoegd. Als de spellen eenmaal aan je account zijn toegevoegd heb je de cd’s niet meer nodig. Zelfs als je alle Sims spellen van je harde schijf verwijdert en je wilt ze opnieuw installeren kun je ze via EA manager downloaden en zo installeren!

  1. Heb ik zelf ook gedaan maar ik wilde niet wachten op het downloaden ervan. Wel zit er soms kleine verschillen in de download vesie en retail versie bijvoorbeeld patches ;D

    1. Nee, ik zeg alleen dat er een verschil tussen de download en de cd versie is. Ik heb het zelf nooit geprobeerd om te downloaden dus ik weet niet of je een cd nodig hebt.

 3. Aaaaah!! ik wil levensweg zo graag hebben!! Maar waar download je al de sims 3 en hoe??? En kan je levensweg dan nu ookal downloaden!!??

 4. Jah maar deze is alleen de download…. Dus niet in een mooi doosje met een cd….. Wil ik niet!! Ik wil de echte met een mooi doosje en een mooie echte cd 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *