Poll: zou jij willen chatten over De Sims 3 Levensweg?

Zolang als Sims Nieuws bestaat heeft EA Nederland ervoor gezorgd dat we op allerlei leuke presentaties konden zijn, zowel hier in Nederland als in Amerika, Duitsland en Engeland.

Na elke presentatie hebben we wel een een chat gehouden met onze bezoekers en rondom De Sims 3 Levensweg willen we dat ook gaan doen. Xelles, die het spel al flink heeft kunnen spelen, zal dan proberen al jullie vragen te beantwoorden.

De chat zal weer een echte (gezellige) SN chat worden: het eerste deel zal het alleen maar gaan over De Sims 3 Levensweg en dat zal dan streng gemodereerd worden zodat we het alleen over De Sims 3 levensweg hebben. Na deze chat kan iedereen gewoon lekker verder chatten over van alles en nog wat en zal er ook niet meer gemodereerd worden.

Wanneer we chat gaan houden weten we nog niet, maar dat zal vrij snel zijn. Misschien dit Paasweekend al? Onze vraag is: zouden jullie dat leuk vinden?

De resultaten van onze ‘Heb jij al zin in De Sims 3 Levensweg?’ poll staan in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *