Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Een Simsationele koninklijke bruiloft

Heb je het niet tot de gastenlijst van de bruiloft van de eeuw geschopt, maar ben je wel benieuwd wat je allemaal moet missen? Bekijk de nieuwste Simtastische parodie op de bruiloft van prins William en Kate Middleton, waar reikhalzend naar uit wordt gekeken. Met een speciaal optreden van de koningin, prins Harry (die kleine tiran) en al je andere favoriete koninklijke figuren! Zorg dat je exclusief toegang krijgt tot de voorbereidingen op de bruiloft van deze verliefde Sims, kijk hoe de ringen worden uitgewisseld en bekijk de eerste zoen van de twee tortelduifjes.

De games uit de De Sims-reeks worden de afgelopen 10 jaar al gebruikt om met een knipoog commentaar te leveren op de popcultuur en allerlei actualiteiten. En nu kunnen spelers aan de hand van De Sims 3, De Sims 3 Wereldavonturen, De Sims 3 Ambities, De Sims 3 Na Middernacht en binnenkort ook De Sims 3 Levensweg nog grotere en betere verhalen vertellen.

Met dank aan Christiaan van EA Nederland voor het opsturen van deze parodie video en de screens.

En deze 7 screens komen weer van de EA Extranet perssite.

21 gedachtes over “Een Simsationele koninklijke bruiloft”

  1. Yannick

    Gewoon amazing!! Er komt nu geloof ik ook een kraampje aan de weg met feestspullen. Ik hoop wel dat alles straks mogelijk is in Bridgeport, want daar heb je snackbarcarren, clubs, duiven en filmstudio en meer, dus daarom speel ik altijd in Bridgeport 😛

  2. Yannick

    Nog 1 ding, het zou ook andig zijn als je gewoon naar andere werelden kan reizen en verhuizen, en dat bridgeport stadswijk word, en dat ze weer netzo als bij de sims 2 alle werelden in het startprogamma naast elkaat zetten, en die bewerken en zo, en dat je vanuit een andere wereld daar ook naar toe kan, en als je werelden van de store download, dat er dan staat |Banacle bay nodig| en dat er dan verder nog lege vakken zijn voor werelden van fans.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>