Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

PC Only geeft De Sims Middeleeuwen een 7

The Sims Medieval is zoals EA beloofd heeft, een compleet nieuwe game dan dat we gewend zijn van The Sims-franchise. De middeleeuwse setting zorgt voor een heleboel nieuwe mogelijkheden en daar maakt EA grof gebruik van. Deze setting leent zich perfect voor een RPG-achtige game waar een verhaallijn verdeeld in quests centraal staat. Hoewel deze quests een leuke toevoeging zijn, bevat elke ambitie helaas dezelfde quests. Gelukkig kan je deze met de diverse Sim-helden op een andere manier benaderen waardoor het lijkt dat je steeds een nieuwe quest speelt. The Sims Medieval lijkt op heel wat vlakken goed te scoren, maar helaas zorgt mede de beperkte bouwmodus ervoor dat het spelen wat eentonig wordt.

| PC Only: The Sims Medieval |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>