Win mooie prijzen met De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd!

Een dag later dan gepland, hebben we dan toch een nieuwe wedstrijd op Sims Nieuws. Je kan weer mooie prijzen winnen! Alle prijzen komen uit onze eigen goodies kast en EA Benelux heeft ook nog eens enkele De Sims Middeleeuwen kaartspelen beschikbaar gesteld als troostprijs.

Heb je De Sims Middeleeuwen al dan kun je meedoen voor de De Sims Middeleeuwen goodies. Bij het inzenden kun je namelijk aangeven welke prijs je NIET wil winnen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen wel wat te winnen is!

Maar voordat we je überhaupt een prijs gaan geven, moet je er natuurlijk wel wat voor doen. Je moet namelijk een De Sims Middeleeuwen wallpaper maken. Je mag daarbij alle hulpmiddelen gebruiken die je maar wilt, zolang je maar binnen de gestelde eisen blijft (zie wedstrijd pagina).

Hieronder de prijzen die je kan winnen met deze wallpaper wedstrijd:

  • 1e prijs: De Sims Middeleeuwen spel (t.w.v 50 euro)
  • 2e prijs: De Sims Middeleeuwen T-shirt (maat S) en een De Sims Middeleeuwen muismat
  • 3e prijs: De Sims Middeleeuwen poster en een De Sims Middeleeuwen muismat
  • Een aantal troostprijzen: De Sims Middeleeuwen kaartspel.

Voor meer informatie kan je naar de wedstrijd pagina gaan. Ook kan je de inzending daar versturen.

De deadline voor het inleveren van de wallpaper is gesteld op zondag 22 Mei om 12:00 uur. Dus ruim 3 weken de tijd. Veel succes allemaal!

| Klik hier voor de wedstrijd pagina |

Heb je nog vragen dan kun je die in dit topic op ons forum stellen.