Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

De Sims 3 Levensweg: preview, weetjes, beeldmateriaal en véél meer

Op Sims Nieuws vind je nu al erg veel informatie en beeldmateriaal van de 4e uitbreiding voor De Sims 3: Levensweg.

Op onze De Sims 3 Levensweg informatie pagina vind je het meeste wel bij elkaar. Bijvoorbeeld de vele screenshots en de video’s die tot nu toe online zijn gekomen.

En op ons Sims Levensweg forum vind je nog veel meer informatie waaronder een aantal artikelen die we speciaal voor jullie vertaald hebben. En vergeet onze belangrijkste weetjes over De Sims 3 Levensweg post niet waarin we allerlei leuke details op een rijtje hebben gezet.

Tenslotte hebben we nog de preview van De Sims 3 Levensweg die Xelles heeft gemaakt toen hij op 14 april 2011 in Londen – Engeland was om het spel te spelen: De Sims 3 Levensweg – Eerste impressie in Londen.

Mocht je dan nog niet genoeg weten over de 4e uitbreiding voor De Sims 3, dan kun je al onze De Sims 3 Levensweg homepage berichten nog eens nalezen want er is echt al veel bekend. En dat wil je allemaal niet missen!