De Sims 3 Levensweg op vrijdag 3 juni 2011 in de winkels

Tot nu toe zijn we er vanuit gegaan dat De Sims 3 Levensweg op donderdag 2 juni in de winkels zou liggen maar dat is Hemelvaartsdag en dan zijn de winkels niet open. Vanochtend zag ik op de Electronic Arts NL site dat de release datum voor De Sims 3 Levensweg nu op 3 juni staat, en dat is een vrijdag.

De vraag is of preorder sites, die nieuwe games vaak een dag voor de officiële release de games opsturen zodat wij ze precies op de release datum in de brievenbus vinden, nu op woensdag gaan versturen. Want op donderdag zullen de bedrijven ook dicht zijn en op die dag wordt er ook geen post bezorgd.

Enfin: we gaan er nu maar vanuit dat de vierde uitbreiding op vrijdag 3 juni 2011 officieel in de winkels ligt.

12 reacties

  1. grrrrr! ik hoop dat ik hem weer eerder kan krijgen bij de FRS! dan kan ik hemelvaartsdag en die vrijdag de hele dag simmen!

  2. Ik kijk er ook naar uit naar de 4 de sims 3 uitbreiding.
    Het is het wachten waard;)en ja fijn simmen het hele weekend

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *