Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

Heb jij al kennis gemaakt met de Pose Player van cmomoney?

Ken jij de Pose Player al? Dat is een voorwerp wat jouw Sim kan gebruiken om verschillende houdingen te doen. Dit is uitermate handig voor bijvoorbeeld dagboeken. Cmomoney is degene die de Pose Player heeft gemaakt. Echter ondervinden velen nogal wat moeilijkheden met het installeren van de Pose Player, daarom is er hier een uitgebreid topic om te lezen hoe of wat, er staat in de titel wel een andere Mod vermeld, maar het werkt in principe hetzelfde.

Als je de Pose Player geïnstalleerd hebt moet je deze natuurlijk nog leren te gebruiken, aangezien dit een object is dat met aardig wat verschillende code’s werkt. In dit topic van Yann staat duidelijk uitgelegd hoe je met deze Pose Player om moet gaan. En naast de standaard poses van EA, zijn er ook heel wat Custom Content poses te downloaden voor de Mod, deze staan hier in het topic van AnsjJ2 heel duidelijk op een rijtje.

| Klik hier voor het topic over het installeren van de Pose Player |
| Klik hier voor het topic over het gebruiken van de Pose Player |
| Klik hier voor het topic met de extra CC Poses voor de Pose Player |

27 gedachtes over “Heb jij al kennis gemaakt met de Pose Player van cmomoney?”

 1. Mikese

  Ik ben als de dood dat mijn spel crasht al ik hem download, is dat mogelijk? Volgens mij kan onze pc niet zo heel veel aan ondanks dat de Sims er prima op draait trouwens. Maar zijn die mods niet een beetje gevaarlijk voor je spel?

 2. SimmertjeM

  Als je Na Middernacht hebt lukt het niet met die Poseplayer, omdat het een Ambities-versie is. Ik heb beiden maar dan lukt het nog niet, voor NM is nog geen versie. Alleen met NRaas lukt het wel, normaal gezien toch zeggen ze… ‘k heb hem al gevonden en gedownload, nu nog hopen dat hij werkt

 3. SunShineMimi

  Bij mij staat hij ook bij decoratie en ik heb ook NM simmertjeM, En bij mij werkt hij wel, eerst niet maar een goeie vriend heeft me geholpen via een link die hij me toestuurde, ik heb alle stappen gevolgd en uiteindelijk doet alles het gewoon, Stuur me maar een PM als je de link wil, weet niet of ik het hier zomaar mag neerzetten.
  Liefs Mimi

 4. Cristine

  Ik heb de pose player geprobeerd erop te zetten (voor de 2e keer) maar er gebeurt precies hetzelfde met de 1e keer: Ik doe alles volgens de stappen van deze site: http://sims–3–game.hyves.nl/forum/5288765/Kqrt/posebox_voor_sims_3/ maar als ik mijn game wil starten blijft mijn computer hangen in het opstarten van de Sims 3 Launcher. Ik weet zeker dat ik alles goed gedaan heb. Het vervelende is dat als ik alles verwijder wat ik veranderd heb de game nog steeds niet start. Ik heb dus de Sims 3 en alle uitbreidingen en accesoires moeten verwijderen en op instaleren. Allemaal gelukt maar nu dus weer hetzelfde.. Heeft iemand een oplossing?

 5. Merel15

  Laura:

  Bij het begin zij hij bij mij ook cookie not found.
  Het probleem is dat je geen account op de site hebt,
  Maak eerst een acount aan, log in, en download het nog eens. Dan moet hij het doen. Dat was ook mijn probleem.

 6. Merel15

  Anouchka:
  Om de stappen te snappen, kun je op verschillende manieren doen, Het forum lezen op hyves, bij de groep sims 3 MODELEN WEDSTRIJT, of op youtuibe wat ik ook gedaan heb, tiep gwn in op youtube: Sims 3 poses player, en dan de eertste de beste bekijken. Of via de site, van de poses player zelf: http://www.modthesims.info/d/438706
  Daar kun je het ook vinden, en om te downloaden eerst een account aan maken. 😉

  Suc6 hoop dat het lukt 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>