Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en Site Nieuws

SN chat over De Sims 3 Levensweg even uitgesteld

Zoals jullie misschien wel weten wilden wij een De Sims 3 Levensweg chat gaan houden waarin iedereen aan Xelles, die het spel in Londen al heeft gespeeld, vragen zou kunnen stellen. Maar de afgelopen week is er zoveel informatie losgekomen dat we besloten hebben de SN chat nog even uittestellen.

Er is een grote kans dat we half mei De Sims 3 Levensweg nog een keer op het kantoor van EA Benelux kunnen spelen, al is daar nog geen uitnodiging voor binnen. Daarom leek het ons beter om de SN Chat 1 of 2 weken voor de officiële release te houden.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>