Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

2e De Sims Middeleeuwen chat is vanavond

Vorige week heeft er al een EA chat plaatsgevonden met De Sims Middeleeuwen lead-designer Eric Holmberg-Weidler, zie ook dit bericht op onze site. En vanavond is er weer een chat met hem en dit keer worden er onder de deelnemers leuke De Sims Middeleeuwen memorabilia verloot, met handtekeningen van het Middeleeuwen team erop!

De chat begint (volgens mij) om 19.30 uur op de link hieronder en is in het Engels.

Chat Live With The Sims Medieval Design Team

Can’t get enough of The Sims Medieval? On Wednesday, April 27th at 1:30pm Pacific Time you can chat live with designer Eric Holmberg-Weidler and take part in a random giveaway of TSM memorabilia signed by the studio. Get your questions ready!

The Sims Medieval is an epic new game from the makers of The Sims. It combines the life simulation of The Sims, takes it to a dramatic new setting, and adds features that change the way you play.

| The Sims Medieval: Live Developer Chat |

Een gedachte over “2e De Sims Middeleeuwen chat is vanavond”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>