Patch 1.3 voor De Sims Middeleeuwen komt vandaag

Zoals al gemeld in dit bericht op onze site komt vandaag de derde patch voor De Sims Middeleeuwen online met wat nieuwe features waaronder opgroeien van Middeleeuwen kinderen en camera mogelijkheden. De patchnotes, zoals die in het eerdere bericht al gemeld zijn, zijn er nog niet in het Nederlands en de patch ook nog niet. Ik denk dat deze aan het begin van de middag online komt.

Een De Sims Middeleeuwen patch installeren betekend vaak dat de queeste waar je mee bezig was wordt afgebroken. Dus als je net met een queeste bezig bent: maak die queeste even af voor je patch 1.3 installeert.

16 reacties

    1. Aangezien ik nog niet weet hoe je je berich editen moet; Het is al hety eind van de middag, maar de patch is er nu nog niet. Zou het dan pas vanavond zijn?

      1. Ik denk dat de Amerikanen de patch beschikbaar moeten maken. Hun kantoor gaat pas om 14.00 uur onze tijd open. Dus ze zitten nu vast aan de ochtendkoffie.

  1. komt er ooit nog een patch voor de sims 3 zelf
    want daar blijven een hoop irritante bugs in zitten
    en is al weer een tijd geleden dat daar een patch voor gekomen is

      1. Er zal inderdaad wel een patch komen bij de release van De SIms 3 Levensweg. De vraag is alleen welke bugs deze oplost die er nu zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *