Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Patch 1.3 voor De Sims Middeleeuwen komt vandaag

Zoals al gemeld in dit bericht op onze site komt vandaag de derde patch voor De Sims Middeleeuwen online met wat nieuwe features waaronder opgroeien van Middeleeuwen kinderen en camera mogelijkheden. De patchnotes, zoals die in het eerdere bericht al gemeld zijn, zijn er nog niet in het Nederlands en de patch ook nog niet. Ik denk dat deze aan het begin van de middag online komt.

Een De Sims Middeleeuwen patch installeren betekend vaak dat de queeste waar je mee bezig was wordt afgebroken. Dus als je net met een queeste bezig bent: maak die queeste even af voor je patch 1.3 installeert.

16 gedachtes over “Patch 1.3 voor De Sims Middeleeuwen komt vandaag”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>