Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen patch 1.3 is beschikbaar

De patchnotes voor game-update voor 1.3 (PC/Mac):

* Nieuw onderdeel: De vrije tijdsambitie – Zet je perfecte koninkrijk op poten en maak je geen zorgen over de doelen op langere termijn. Binnen deze speciale ambitie kun je op ieder gewenst moment queesten spelen, of tot wel vier helden tegelijkertijd besturen in een meer open speltype, waarin je vrij kunt spelen.

* Nieuw onderdeel: Opvolgen door kinderen – Als een HeldenSim sterft en een kind heeft, kun je ervoor kiezen om het betreffende kind op te laten groeien, zodat hij of zij de taak van de ouder over kan nemen!

* Verbeterde camera’s – Heb je altijd al het verlangen gehad om de actie nog beter te kunnen bekijken? Met de camera kun je nu nog beter inzoomen en volledig 360 graden draaien in gebouwen. Sommige computers kunnen vertragingen ondervinden op bepaalde camerastandpunten.

* Verbeterde afloop – Net zoals met de ambitie om vrij te spelen, kun je nu zelfs nadat je ambitie afgerond is queesten blijven spelen, EP blijven verdienen en gebouwen blijven bouwen!

* Verbeteringen aan de ontwikkeling van helden – Nadat helden niveau 10 hebben bereikt, kunnen ze extra EP blijven verdienen, wat aanvullende voordelen oplevert.

* Verbeteringen aan de queeste ‘De nieuwe wereld’ – Nadat je de queeste ‘De nieuwe wereld’ hebt voltooid en met hetzelfde personage aan een nieuwe ambitie begint, zal hij of zijn verschillende vaardigheden uit het vorige beroep behouden!

* Verbeteringen aan de aspecten van het koninkrijk – Je kunt nu nog meer profiteren, door aspecten tot boven de maximale capaciteit uit te laten stijgen.

* Verbeteringen aan ambities – Bij bepaalde ambities is het nu mogelijk om aan het begin één of twee extra gebouwen te plaatsen.

* Het maximale aantal inwoners in een huishouden is verhoogd van vier naar vijf. Je kunt je dus met een gerust hart verder voortplanten!

* De stabiliteit van de game is verbeterd, wat voor sommige spelers nodig was.

* Verschillende queesten zijn aangepast, om ze helderder te maken.

* Verschillende bugs die optraden wanneer de speler een lange tijd met een queeste bezig was zijn gerepareerd.

* De detectie voor de resolutie van het beeldscherm is verbeterd voor bepaalde instellingen van de hardware.

* Een aantal problemen die binnen ‘Sim creëren’ optraden zijn opgelost.

* Er zijn verschillende fouten in de tekst en vormgeving verholpen.

12 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen patch 1.3 is beschikbaar”

  1. dennis

    ik heb een dringede vraag want ik wou mijn sims middeleeuwen opstarten en hij gaf netjes aan of ik de nieuwe update wou. ik wou dat wel en dus ik deed dat maar nu ik dus mijn probleem toen hij daar mee klaar was zei hij dat er een fout was ofgetreden en nu doet mijn hele sims raar. en ik kan sims niet meer van mijn computer verwijderen ofzo iets want hij blijft aan geven dat er een fout ik (ik zou dan contact moeten opnemen met ea games ofzo iets)maar kan ik dan ergens die patch nog eens opnieuw kunnen downloaden of kan ik die patch ergens verwijderen pls reageer snel!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>