Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

EA Download Manager 8.0.3 beschikbaar

De EA Download Manager is ge-update naar versie 8.0.3, klik op de banner om alle nieuwe functies te bekijken.

Ik zelf heb de update nog niet geïnstalleerd, dus misschien kunnen degene die deze wel geïnstalleerd hebben even een reactie plaatsen welke functies nu wel of niet voor De Sims (3/Middeleeuwen) gelden?

Met dank aan pcexpert voor de tip.

Waarschuwing: we krijgen berichten dat bij sommige Simmers deze update van EADM niet goed werkt. Bij andere werkt de update wel goed. Installeren is dus op eigen risico en omdat je de nieuwe versie van de EADM eigenlijk niet echt nodig hebt raden we jullie aan even te wachten met updaten.

17 gedachtes over “EA Download Manager 8.0.3 beschikbaar”

 1. Bartskinu

  Ik had hem al een paar dagen geleden geïnstalleerd.

  Bij mij werkt alles vlekkeloos! De chat kan ik alleen niet zo heel veel mee maargoed… voor degene die veel sims spelers kennen kunnen het goed gebruiken!

 2. Pcexpert

  Ik zag de update toen ik Darkspore installeerde. ;p
  De nieuwigheden doen me nogal denken aan het systeem van Steam.

  Ook leuk: je kan 1x je naam veranderen na het installeren!

 3. Pcexpert

  Op deze manier kan je eigenlijk bij elke update deze waarschuwing plaatsen. Een update werkt nooit altijd bij iedereen, aangezien iedereen een unieke computer heeft.

  Je moet gewoon zien dat je computer meegaat met de tijd, en volledig geupdate is. Anders kan je een waarschuwing op je computerscherm plakken. 😉

 4. Pcexpert

  Niet elke simmer zit op simsnieuws. En niet elke simmer post ze dan nog eens bij fansites. Dus daar zit je naast vrees ik.

  Bij ELKE update zijn er mensen bij dat het niet werkt, zie bericht hierboven. 🙂

 5. Selma

  hahaha ik heb hem mooi nooit geupdate. ik gebruik hem gewoon niet omdat er teveel problemen zijn. en ik hem sinds nachtleven heeeel veeel problemen met het spel en ik heb een gloednieuwe pc met prima specifs dus daar kan het niet aanliggen. ik update dus niets tot levensweg uit is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>