Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Female Gamers geeft De Sims Middeleeuwen een 8.2

Omdat ik inmiddels in mijn derde Koninkrijk zit heb ik al heel wat Queeste gevolgd. Ondanks dat blijft het leuk om de nieuwste te ontdekken en te doen. Ze zijn toch telkens weer anders. De helden hebben hebben allemaal eigen eigenschappen en kunsten die ze uit kunnen voeren. Hoe hoger de level van je held, hoe meer deze kan. Zoals ik al eerder aangaf was in een Koninkrijk van mij de veiligheid erg laag. Omdat mijn vorst al level 10 was, heb ik daarmee de overvallers een kopje kleiner gemaakt en gevoerd aan het put beest. Maar je kan het allemaal ook anders doen natuurlijk, andere opties kiezen, gebouwen plaatsen enzovoorts.

Gameplay: 8/10
Fun: 8,5/10
Levensduur: 8/10
Graphics: 8,5/10
Originaliteit: 8/10
Totaalscore volgens reviewer: 8,2

| Female Gamers: Review: The Sims Middeleeuwen |

3 gedachtes over “Female Gamers geeft De Sims Middeleeuwen een 8.2”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>