Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

De Sims 3 Animation Player video

Op het YouTube kanaal van SS Productions is een nieuwe video online gezet over de Animation Player. Een flink aantal van onze leden gebruiken de Pose Player nu waarmee je in De Sims 3 je Sims toch wel erg leuke dingen kan laten doen. De video laat alleen maar vecht-animaties zien, dit is maar een klein deel van wat er mogelijk is.

De video hebben we ook in deze post op ons forum gezet en meer informatie en tips vind je (onder andere) in de onderstaande link. Wil je de Pose Player gebruiken dan raden we je echt aan eerst alle informatie eens goed te lezen. En er zijn een aantal forumleden die ook je vragen erover kunnen beantwoorden.

| Sims 3 Pose Player (Posebox!) & Animation Player |

6 gedachtes over “De Sims 3 Animation Player video”

  1. yannick

    *snik* bij mij doet geen enkele mod het in mijn spel, ik had deze ook al geprobeerd, maar toen zijden ze dat er een gamebewerking was, en laade het laadscherm niet meer (komt door deze pc, op mijn vorige pc deden alle mods het, en dat was een xp, daarmee kon je ook in het dashboard de mods repareren enz. en op een vista staan de mods niet in het dashboard (download van delphy) komt vast dat dit een vista is :() ik hoop dat EA de poses, zoals op een glijbaan hangeren, en op tafels zitten, op een bankleuning liggen, dat ze dat allemaal gewoon in het spel zetten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>