Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Nieuwe sets op de De Sims 3 Store

Alledaags Stijlvol
Je Sim zou iedere dag een topdag moeten hebben! Nu kan je Sim zich iedere dag tiptop aankleden!
19 items voor 1350 Simpoints

Jaren ’50 Fantasie
Beeld jij je ook wel eens in dat je in de jaren ’50 van de vorige eeuw leeft? Wil je jouw Sims hetzelfde gevoel laten ervaren? Nou, met deze fantastische nieuwe set kan dat gewoon!
25 items voor 1600 Simpoints

Tiki Tuinfeest-set
Zorg dat je helemaal tot rust komt met de Tiki Tuinfeest-set met een exotische knipoog.
21 items voor 1600 Simpoints

De mei 2011-combinatie
Haal met één klik alle nieuwe spullen van mei in huis! Deze collectie bevat de sets ‘Tiki Tuinfeest’, ‘Jaren ’50 Fantasie’ en ‘Comfortabel Leven’.
65 items voor 3700 Simpoints

Mocht ik iets gemist hebben meld het dan even dan zet ik het erbij.

14 gedachtes over “Nieuwe sets op de De Sims 3 Store”

 1. Mikese

  Helemaal eens met redhead, de sets zijn wel aardig. Ik zit te denken over die Alledaags Stijlvol ofzo en die tikibank is wel leuk, maar die prijzen! Ik vind dit echt belachelijk hoor. De Alledaags Stijlvol set kost in euro’s ongeveer 14,-! Dat is toch veel te duur? Als ik 2 sets koop had ik eigenlijk al een uitbreidingspakket kunnen kopen! Erg jammer, EA.

 2. wimhuiskamp

  Er zitten weer mooie dingen in de sets. Alleen kan ik die nu nog even niet aanschaffen. Ze hebben paypal er uit gegooid, denk ik. Dus nu eerst voor een wallie-card gaan. Wat ik trouwens wel gek vind, is dat die bubbelbaden nooit los te koop zijn. En alleen daarvoor koop ik echt niet zo’n hele set.

  1. redhead0966

   Volgens mij heb je het zelfde probleem als wat ik van de week had met paypal, probeer je eens in te loggen met bv firefox.
   Toen ik dat deed kreeg ik wel optie om met paypal te betalen, met IE9 krijg ik die optie niet meer.

   1. wimhuiskamp

    Redhead, je hebt helemaal gelijk., Ik heb net ingelogd via Google Chrome, en daar verschijnt de optie PayPal wel gewoon. En nu maar eens even uitvogelen waarom IE9 dat niet meer geeft (toevoegen aan trusted sites? ander beveiligingsniveau?)

 3. wimhuiskamp

  (Sorry voor de dubbelpost) @Mikese Ik koop bijna nooit hele sets. Ik koop alleen de dingen los, die ik echt heel mooi vind. En als ik ergens over twijfel, dan zet ik dat op een lijstje en kijk er een paar weken later nog eens naar. En als ik het dan nog steeds mooi vind, koop ik het soms.

 4. Cindy

  ik heb het ook met die firefox gebrobeerd
  maar ik krijg met na mn visa bestelling teplaatsen zeg maar een systeemfout op de site en of ik het later weer wil proberen dit is al 2 maanden zo

  erg jammer

 5. NickyV

  Voor wie simspunten wil kopen, dat kan je ook via EA.com.
  Daar kan je betalen met IDEAL (via bank ) en heb je binnen een aantal uren je punten op de site staan.
  Omdat het met PayPal al een tijdje niet meer gaat ben ik zo gaan kopen en is net zo gemakkelijk.

 6. Cindy

  heb gvd net 40 euro besteed aan paysafecard omdat mn visa het steeds niet deed op de site
  werkt deze ook niet ook weer een fout en kom later terug
  ik word hier zo sjagerijnig van he
  al die rot bugs in het spel een site die niet normaal werkt
  waar zijn ze toch daar mee bezig joh bij de sims 3

 7. Alice

  Wat ook eens leuk zou zijn is als ze ipv een dagelijkse aanbieding die zij hebben uitgekozen gewoon een code publiceren en dat je met die code binnen 24 uur iets zelf kan uitkiezen met korting. Ik merk namelijk dat heel wat dingen worden herhaald of alleen een los onderdeel terwijl ik de hele set wil. (Of ik heb de aanbieding al)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>