Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

Gamespot over tieners in De Sims 3 Levensweg – nieuwe screens

De Engelstalige Gamespot heeft een artikel online gezet met daarin leuke details over het leven van een tiener in De Sims 3 Levensweg, er zitten ook 3 nieuwe screens bij.

Unfortunately, it’s possible for sloppy pranksters to get caught–if not by the cops, then by their parents or guardians. Generations will include multiple new types of punishment levels for teenagers beyond the usual scolding, which includes being banned from using their favorite items in the house (the equivalent of revoked TV or computer privileges), being put in the dreaded time-out, and being grounded (unable to leave the house)–the even-more-dreaded punishment than the time-out. In such cases, teens can attempt to sneak around their punishments by using the forbidden household objects or by sneaking out of the house when grounded.

Taking the new “rebellious” trait will actually give them a bonus in their quest to defy authority. Juvenile delinquents who take this trait will get a bonus positive moodlet after doing other socially unacceptable things, like copying homework or getting a tattoo. Teens who have less of a wild streak (or just know what’s good for them) can otherwise try to commute their own sentences by doing chores or using the “beg for forgiveness” social.

| Gamespot: The Sims 3: Generations Updated Preview – Teenagers Revealed |

9 gedachtes over “Gamespot over tieners in De Sims 3 Levensweg – nieuwe screens”

 1. tygo

  is levensweg echt zo’n leuk spel? is die het geld waart? want op alle filmpjes laten ze maar een paar nieuwe dingen zien wil je antwoord geven op mijn vraag zet het dan hieronder bij reactie aub groetjes tygo

 2. arnoud

  het is een uitbreiding met een groot thema hierdoor wordt er wijnig vermeld in priviews omdat er zoveel niewe dingen zijn maakt een paar uur spellen je niet veel wijzer van dus ik zouw nog ffe w8ten op een iets uitgebreidere prieview dan word je antwoord egt beantwoord

 3. Bakie

  Leuke screens inderdaad! Vooral die laatste waar dat ene jongetje bang naar die geest kijkt. En dat tijdens een spookverhaal! Ik had er niet graag bijgezeten.
  @Arnoud Via de link van Hiki kan je toch een HEEEEEL eind komen hoor. 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>