Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Volledige Tikiset nu gratis als Dagelijkse Aanbieding op De Sims 3 Store

Het is niet gebruikelijk, maar ter gelegenheid van het 5 miljoen fans hebben op The Sims 3 Facebook geeft EA nu gratis de Volledige Tikiset weg op de Dagelijkse Aanbieding actie op de Store. De set bestaat uit maar liefst 15 voorwerpen.

Het gaat allemaal erg snel en bovendien duurt de actie maar 5 uur dus wees er snel bij! Wij zullen overigens geen verdere aankondigingen doen over de Dagelijkse Aanbiedingen, deze aankondiging was eenmalig omdat de set gratis is.

| De Sims 3 Store: Volledige Tikiset gratis als Dagelijkse Aanbieding |

UPDATE: De aanbieding is inmiddels afgelopen en de gratis Volledige Tikiset is niet meer te downloaden als gratis Dagelijkse Aanbieding op De Sims 3 Store.

18 gedachtes over “Volledige Tikiset nu gratis als Dagelijkse Aanbieding op De Sims 3 Store”

  1. yanyo111

    ja een soort van super snel shoppen jeweetwel bijvoorbeeld als je z’n prijs wint waarmee je één minuut lang zoveel mogelijk boodschappen gratis kunt pakken. dit lijkt er een beetje op 😛

  2. yanyo111

    ff nog één reactie ze zijn wel slim bezig… om het ’s avonds te doen want dan liggen de meeste al te slapen of in ieder geva; niet op de laptop of computer en dan zien weinig dat de set gratis is en zo hoeven ze niet aan iedereen het gratis te geven. ofzoiets 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>