Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Worthplaying geeft De Sims Middeleeuwen een 8,3

We hebben al een flink aantal reviews van De Sims Middeleeuwen gemeld en de laatste tijd slaan we de Engelstalige reviews eigenlijk gewoon over. Maar deze review van Worthplaying wilden we toch even melden.

Overall, The Sims Medieval does exactly what it was meant to do: Be a more casual, standalone Sims to pull more casual fans into the series. It’s a fine first taste of Will Wright’s highest-selling work, and the lack of expansion plans mean that it feels full and complete right out the gate. The hardcore, however, need not apply.

| Worthplaying: PC Review – ‘The Sims Medieval’ |

Mocht je onze De Sims Middeleeuwen review nog niet gelezen hebben dan moet je dat echt even doen!

4 gedachtes over “Worthplaying geeft De Sims Middeleeuwen een 8,3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>