Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Downloads

Officiële De Sims 3 ringtone voor je mobiel gratis te downloaden

Op de officiële website van De Sims 3 is het nu mogelijk ringtones te downloaden. Op dit moment gaat het nog maar op twee ringtones, het officiële De Sims 3 thema en The Sims 3 Aisles of Miles of Smiles. De ringtones zijn het cadeau van The Sims 3 Facebook voor het hebben van 5 miljoen ‘likes’ op hun pagina.

Let op, de ringtones staan alleen op de officiële De Sims 3 website van de Verenigde Staten en dus moet je linksonder even het land veranderen naar de VS. Daar staan de ringtones onder het kopje ‘Free Stuff’. Om de ringtones te downloaden klik je met de rechter muisknop op ‘Download’ en dan kies je ‘Opslaan als…’.

| The Sims 3 US site: Bekijk de ringtones hier op TheSims3.com |

10 gedachtes over “Officiële De Sims 3 ringtone voor je mobiel gratis te downloaden”

  1. yannick

    Bij mij, als ik hem wil downloadem, kom ik op een pagina waar een balkje staat waar het liedje in afspeelt, weten jullie hoe je deze download? komt tie eigelijk ook tussen je aankopen te staan?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>