Officiële De Sims 3 ringtone voor je mobiel gratis te downloaden

Op de officiële website van De Sims 3 is het nu mogelijk ringtones te downloaden. Op dit moment gaat het nog maar op twee ringtones, het officiële De Sims 3 thema en The Sims 3 Aisles of Miles of Smiles. De ringtones zijn het cadeau van The Sims 3 Facebook voor het hebben van 5 miljoen ‘likes’ op hun pagina.

Let op, de ringtones staan alleen op de officiële De Sims 3 website van de Verenigde Staten en dus moet je linksonder even het land veranderen naar de VS. Daar staan de ringtones onder het kopje ‘Free Stuff’. Om de ringtones te downloaden klik je met de rechter muisknop op ‘Download’ en dan kies je ‘Opslaan als…’.

| The Sims 3 US site: Bekijk de ringtones hier op TheSims3.com |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Downloads

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

 1. Als ik een mobieltje had had ik ze er meteen opgezet 😀 Een echte Simfan kan niet zonder deze ringtone! 😛

 2. bestaat er een ringtoon van de sims 3?
  die wil ik wel
  maar hoe heet die?
  ik ben wel fan van de sims 3
  later

 3. Bij mij, als ik hem wil downloadem, kom ik op een pagina waar een balkje staat waar het liedje in afspeelt, weten jullie hoe je deze download? komt tie eigelijk ook tussen je aankopen te staan?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *