Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Wedstrijden

Laatste week voor het winnen van mooie prijzen met De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd!

Nog 1 week om De Sims Middeleeuwen of De Sims Middeleeuwen goodies te winnen!

Je kunt mooie prijzen winnen met onze De Sims Middeleeuwen wallpaper wedstrijd! Alle prijzen komen uit onze eigen goodies kast en EA Benelux heeft ook nog eens enkele De Sims Middeleeuwen kaartspelen beschikbaar gesteld als troostprijs.

Heb je De Sims Middeleeuwen al dan kun je meedoen voor de De Sims Middeleeuwen goodies. Bij het inzenden kun je namelijk aangeven welke prijs je NIET wil winnen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er voor iedereen wel wat te winnen is!

Maar voordat we je überhaupt een prijs gaan geven, moet je er natuurlijk wel wat voor doen. Je moet namelijk een De Sims Middeleeuwen wallpaper maken. Je mag daarbij alle hulpmiddelen gebruiken die je maar wilt, zolang je maar binnen de gestelde eisen blijft (zie wedstrijd pagina).

Hieronder de prijzen die je kan winnen met deze wallpaper wedstrijd:

  • 1e prijs: De Sims Middeleeuwen spel (t.w.v 50 euro)
  • 2e prijs: De Sims Middeleeuwen T-shirt (maat S) en een De Sims Middeleeuwen muismat
  • 3e prijs: De Sims Middeleeuwen poster en een De Sims Middeleeuwen muismat
  • Een aantal troostprijzen: De Sims Middeleeuwen kaartspel.

Voor meer informatie kan je naar de wedstrijd pagina gaan. Ook kan je de inzending daar versturen.

De deadline voor het inleveren van de wallpaper is gesteld op zondag 15 Mei om 12:00 uur. Dat is dus al over 1 week. Tot nu toe hebben we 13 inzendingen gehad en dat is niet echt veel vergeleken met de ruim 600 inzendingen bij onze vorige wedstrijd. Maar de vorige wedstrijd was erg makkelijk en voor deze prijzen moeten jullie wat meer doen.  Dus als je nog niks hebt gemaakt dan zou ik maar snel beginnen!

Veel succes allemaal!

| Klik hier voor de wedstrijd pagina |

Heb je nog vragen dan kun je die in dit topic op ons forum stellen.