Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Downloads

Setra: de nieuwe buurt voor De Sims 3 van Pyronium3

Wie kent Neverglade nog, de buurt die Pyronium3 voor De Sims 3 heeft gemaakt? In dit topic op ons forum hebben we er ruim aandacht aanbesteed. Pyronium3 is nu bezig met een nieuwe wereld / buurt en die zal Setra heten en dat ziet er nu al erg leuk uit. Deze nieuwe wereld / buurt is nog niet klaar maar we houden jullie op de hoogte en zullen het wel melden als Setra te downloaden is.

Buurten voor De Sims 3 kun je maken met de Creëer een Wereld tool. Wil je meer over deze tool weten kijk dan eens op ons forum. Daar vind je niet alleen links naar veel gratis werelden maar ook tips & tricks en kun je al je vragen kwijt.

| Sims Nieuws forum: De Sims 3 Creëer een Wereld (tool – BETA) |

[UPDATE] Luc heeft inmiddels een topic gemaakt over deze wereld op ons forum waarin hij ons op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen: setra: jewel of the sands.

52 gedachtes over “Setra: de nieuwe buurt voor De Sims 3 van Pyronium3”

 1. Luc

  Ik volg deze wereldal een tijdje, 🙂
  Egt mooi , hij is egt goed in werelden bouwen

  Maaar, sims 3 levensweg zal er nog bij komen , dat staat in de beginpost op het sims3 forum 😀

  1. hiki

   Aha hij komt dus voorlopig nog niet. Hou ons op de hoogte dan Luc: ik kan niet alles volgen namelijk 😉 Je kan ook een apart topic maken op ons forum over deze wereld, misschien wel zo handig?

  1. hiki

   Het nadeel van de buurten van EA is dat ze veel mensen tevreden moet stellen en dus krijg je een gewone – niet zo uitgesproken – buurt. En sommige buurten van EA, bijvoorbeeld Barnacle Bay, zijn ook een beetje afgeraffeld. Te snel gemaakt en online gezet.

 2. rachel

  Ik heb een vraagje,
  Ik heb neverglade geinstalleerd maar hij zegt dat er een software update nodig is maar als ik startprogramma naar updates ga zegt ie dat ie up to date is
  Kan ik hier wat aan doen?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>