Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Weetjes lijsten over De Sims 3 Levensweg worden regelmatig bijgewerkt

De afgelopen dagen zijn we overspoelt met informatie over De Sims 3 Levensweg. Omdat sommige waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer kunnen zien, om het zo maar te zeggen, hebben wij besloten een lijst te maken met alle belangrijke en leuke weetjes die de afgelopen dagen zijn gepubliceerd online te zetten.

Deze weetjes lijsten worden regelmatig bijgewerkt maar zijn natuurlijk alweer behoorlijk weggezakt. Hieronder staan de links naar beide weetjes lijsten, vergeet ze niet regelmatig te bekijken, want bij elk nieuw weetje dat bekend gemaakt wordt updaten wij de lijst weer! Als jij nog een weetje hebt, kun je dat altijd melden in een reactie.

| Sims Nieuws: Weetjes over De Sims 3 Levensweg – deel 1 |
| Sims Nieuws: Weetjes over De Sims 3 Levensweg – deel 2 |

14 gedachtes over “Weetjes lijsten over De Sims 3 Levensweg worden regelmatig bijgewerkt”

 1. yannick

  Zijn er al dingen bekend over nieuwe npc`s? (op de denkbeelildege vriend toe) Ik hoop zo dat er een Privè kok komt. Ik hoop ook dat ze gaan toevoegen dat je met testingcheatsenabled ook gaan toevoegen dat je je vaardigheden omhoog kan trekken. Greetz Yannick :p

  1. hiki

   Dit zijn feitjes die we verzameld hebben van alle fansites die Levensweg al gespeeld hebben en gamesites. Wij hebben het ook al gespeld en de feiten en weetjes kloppen dus.

   🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>