Altijd al een trui of koffiemok van De Sims 3 willen hebben?

Yannick heeft een nieuwe website ontdekt waar je allerlei leuke spulletjes van De Sims 3 kunt kopen. De website verkoopt EA t-shirts, vesten, muismatten, petjes, rompertjes, kopjes, buttons en ga zo maar door. De kleding is verkrijgbaar voor mannen en vrouwen in verschillende maten, en zelfs voor de baby zit er hier en daar wat leuks tussen.

De spullen zijn bedrukt met logo´s en artworks van verschillende Sims games, zoals De Sims 3 zelf of De Sims 3 Wereldavonturen. Ook zijn er verschillende stijlen beschikbaar zoals zwart-wit en in kleur. De prijzen zijn redelijk, een vest met het logo van De Sims 3 ligt rond de €45,- euro.

| Bekijk de artikelen hier zelf op Zazzle |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

19 reacties

  1. Oeh dit vind ik leuk! Ik ga zometeen zeker even rondsnuffelen en als ik geld heb koop ik wel wat 🙂

  2. leuk maar ik ga niks kopen het is een beetje te duur en ik ga ook niet met een sims 3 t-shirt over straat lopen.

  3. Allemachtig, het lijkt wel al op wat je allemaal kunt kopen aan bijvoorbeeld Hard Rock Cafe spullen, net zo fantasierijk en duur in prijs.

  4. Zo’n Sims 3 logo is niets om mee over straat te lopen, maar zo’n Play with Lif3 ding is best leuk!

  5. sorry, zo veel geld heb ik echt niet over voor zo’n ding… Kan ik net zo goed zelf maken 😛
    (oftewel: t-shirt laten drukken met simslogo erop 😛 kom je volgens mij een stuk goedkoper uit. ;))

  6. Ik vind het wel flink duur. 30 euro voor een t-shirtje met een Sims3 logootje erop.
    Maken ze vet winst op denk ik. Zo’n t-shirt kopen ze in voor een euro, strijken er een logo op en klaar.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *