De Sims Middeleeuwen review: schavuiten naar de schandpaal

Dit nieuwe deel in de Sims-serie staat in veel opzichten ver van haar voorgangers af. De vele verschillende elementen vormen in principe een robuust geheel maar voelen toch een beetje bijeengeraapt aan. Daarnaast zijn oude functies zoals het bouwen en inrichten van huizen vrijwel naar de achtergrond verdwenen. De opdrachten zijn vaak simpel en oppervlakkig, maar ook komisch en vermakelijk.

Er valt alleen niet te ontkomen aan het gevoel dat je nooit echt meeleeft met jouw zelfgemaakte personages, die olijke digitale karakters waar je ooit zoveel mee beleefde in het hedendaagse leven. Desalniettemin is de nieuwe weg die EA inslaat wel een zeer verfrissende en een redelijk aantal van de geïmplementeerde mogelijkheden pakken degelijk uit. Een prima spel wat eerder naast De Sims 3 gespeeld kan worden dan dat het een vervanger is.

| Bashers: De Sims Middeleeuwen – Schavuiten naar de schandpaal |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *