Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

Female Gamers over De Sims 3 Levensweg

Female Gamers heeft een preview online gezet van De Sims 3 Levensweg, er staat niks nieuws in maar het leest wel lekker weg.

Ook is er een scheikundetafel waar je Sim drankjes kan maken. Hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop en heeft je Sim een doktersjas aan, handschoenen aan en draagt deze een beschermende bril. De drankjes hebben verschillende kleuren en uitwerkingen.

Je kent het misschien wel van je jongere jaren, je vader of moeder die met de filmcamera de hele tijd achter je aan liep om elke beweging van je vast te leggen. Ook dit zal in Levensweg ook kunnen. De mooiste herinneringen leg je vast om later nog eens naar terug te kijken.

| Female Gamers: Preview: The Sims 3 Levensweg |

14 gedachtes over “Female Gamers over De Sims 3 Levensweg”

  1. Lizzie

    Oooooo… ik kan echt niet meer wachten !

    Ik wil die game gwn nu hebben ik ben echtt verslaafd aan de sims ik hou van die game en ik ben altijd op de hoogte van de uitbereidingspaketten en als er op simsnieuws een nieuw filmpje over levensweg staat MOET ik hem zien …
    OOOOOOEH ZIN IN JUNII

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>