Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's

Poll: ben jij ook zo verslaafd aan De Sims?

Als je de kranten en de journaals van vandaag bekijkt zijn er, volgens een nieuw onderzoek, 12.000 Nederlandse tieners verslaafd aan online gamen. De Sims is weliswaar geen online game maar kan ook veel vrije tijd in beslag nemen. Onze poll gaat dus over je verslaving aan De Sims, of ben je niet verslaafd?

We zijn benieuwd naar jullie antwoorden.

De uitslag van onze ‘Ben jij al lid van het Sims Nieuws forum?’ poll vind je in ons Polls Archief, iedereen bedankt voor het stemmen.

20 gedachtes over “Poll: ben jij ook zo verslaafd aan De Sims?”

 1. Rogerw

  Ja en nee,
  ik heb allang geen sims 3 meer gespeelt en wilde het vandaag weer eens mee beginnen. Ik soms van die periodes dat ik het heel veel en periodes dat ik het gewoon echt niet speel.

 2. Chantal

  Ja best wel verslaafd hahah.:D
  Ik heb een nieuwe pc gekocht om de sims 3 zo goed mogelijk te kunnen spelen van 1600 euro.
  Er staat veder helemaal niks op me computer ja alleen de sims 3 spellen ๐Ÿ˜›
  Ik speel het spel vaak tot midden in de nacht.
  En ik kan niet wachten tot de sims 3 levensweg uit is ๐Ÿ˜€

  Groetjes:D

 3. wimhuiskamp

  Nee hoor, ik ben echt niet verslaafd aan de Sims. Ik kan best 5 minuten zonder. Morgen stop ik. Maar gelukkig gaat dat artikel niet over mij. Net geen tiener meer ๐Ÿ˜›

 4. marlinde

  Ik ben niet zwaar verslaafd ofzo, maar ik zit er nu wel wat vaker achter omdat ik me verveel, en m’n broer/zus vaak achter de pc zitten.
  En als dan niemand voor de ret thuis is..
  Maar ik ben wel meer verslaafd aan Simsnieuws xD

 5. Lizzie

  IK ben eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeechtt heeeeeel erg verslaafd aan de sims al zou je hem van me afpakken zou ik keihard gaaan gilleeeeeeen ik ging echtt gillen !!!
  ik was al bang toen sims middeleeuwen kwam dat er geen uitbereidingspakketten meer zouden komen maar dat is dus niet zo bijvoorbeeld generations en unleashed moeten nog komen unleashed lijkt me ook heel cool; met hondjes poesjes konijntjes visjes hamstertjes vogeltjes paardjes stinkdieren enzenzenz…

 6. Lizzie

  Oke niet heelverslaafd maar wel verslaafd kep periodes dat ik er niet op speel dat ik meer op zoek ga naar volgende uitbereidingen maar kep ook periodes dat ik er echt niet zonder kan !

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>