Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

De Sims 3 Levensweg video preview van IGN

12 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg video preview van IGN”

 1. Cindy

  komt indat je weinig nieuwe dingen zie in het filmpje
  ik blijf deze uitbreiding erg mager vinden
  had veel meer ingekunnen zoals nieuwe wereld nieuwe objecten om tezoeken enzo…….

 2. Spiderlady

  Ik vind het allemaal precies de sims 2^^
  Ik denk dat het wel erg leuk wordt, dit filmpje is mager, er is veel meer te doen 😉
  Vooral het herinneringsdeel vind ik leuk, hier zat ik echt op te wachten.

 3. Chaimae

  Ik vind dat jullie allemaal zo negatief denkende gewone trailer ku
  Dit filmpje is inderdaad best wel mager, ze hadden beter de gewone trailer kunnen gebruiken of 3 van die filmpjes die op de originele site staan!
  Door die filmpjes heb ik echt zin om het spel te kopen!
  Het lijkt me vooral leuk als tiener of kind!
  Dit is een echte uitbreiding voor mensen die van kinderen houden!
  Ik zelf heb altijd wel een gewoon gezinnetje in een rijtjes huis met een niet zo grote tuin!
  Gewoon zoals ik zelf in het echt ook leef!
  Gewoon normaal in eeen rijtjeshuis.
  Ik speel ook met cheats maar het is veel leuker als die ouders ook werken!
  Anders is het zoo Onrealistisch.
  Dus bekijk het gewoon postitief.
  En koop het uitbreidingspakket!

 4. Leah

  Ik vind dat Tjade en Chaimae echt helemaal geijk hebben!
  Ik hou ervan om een gewoon leventje te lijden.
  Bijvoorbeeld maak ik in de stad een soort van straat met allemaal rijtjes huizen, en daar dichtbij een parkje waar je met je kinderen heen kan. Ik vind het zelf ook veel leuker als de ouders en die tieners werken, het zou leuk zijn als de kinderen limonade konden verkopen! 😀 (Kan dat?)
  En wanneer de ouders of de tieners werken en alleen de peuters en de kinderen thuis zijn om een oppas te regelen, het zou ook leuk zijn dat de tiener ging oppassen op haar/zijn broetjes of zusjes zou kunnen oppassen en er wat geldmee verdient. Ik kan ook niet w8en tot dat het huisdieren uitbreidingspakket uitkomt dan kan je hopelijk de honden uitlaten en dan kun je je eigen sims in de stad zien lopen met de hond!:)
  Ik hou van een normaal leventje in een rijtjeshuis! Hahaha,
  Toen ik de trailer zag van Levensweg was ik helemaal verkocht van de boomhut en dat buikglijding waar de mensen op kunnen glijden! Maar als ik een tiener zou hebben zou ik
  geen kattenkwaad uithalen of feestjes geven als de ouders niet thuis zijn!
  Nou dat was mijn verhaal!(L)

  KusKus Leah

  P.S Ik vond de kinderwagen ook helemaal te gek!

 5. Sientje

  ja ik vind dat leah,tjade en jaimae echt gelijk hebben ik heb verschilende families en de een woont in een rijhoos de ander in een villa je kunt het ze moeilijk of makkelijk maken je hebt veel keuze en ik heb de lebensweg al ze is fantastisch zelf speel ik het liefst met tiener ,peuter ,kind en jongvolwassenen baby ,ouders en oma’s en opa’s vind ik ni zo leuk!!!!!!!! en echt waar mijn grootste familie is bijna over heel de stad uitgebreid ik moet zelfs andere wisssen om die andere familie in een huis te zetten en die krijgen dan weer kinderen en die kinderen krijgen ook kinderen enzo voort maar ik laat alleen mijn ouders werken de tieners moeten ook kunnen leven hé!en ik laat mijn tieners als ze in een slechte bui zijn kattenkwaad uithalen want daar vrolijke ze van op en dan gaan ze naar huis om hun huiswerk te maken ……………… zie je om je huiswerk te maken moet je ni altijd gaan computeren of tv kijke snapie er is zoveel mogelijk met de sims levensweg echt waar je moet em kopen egt great!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Sientje

  en euh cindy je bent echt negatief als je zo negatief bent waarom kijk je er dan naar alle ik wil je ni beldige maar jij en terence zijn echt supernegatief en das ni leuk ze iedreen zegt hier iets goed en dan kom jij af met aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh wat saai het is echt een mager filmpje omg(o my god) warom kijkt ge der dan naar of zijt gewoon een type da alles beter wil wete

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>