Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Factsheet over (jong)volwassenen in De Sims 3 Levensweg

Ironhammers heeft een factsheet online gezet over wat de (jong)volwassen Sims allemaal kunnen gaan doen in De Sims 3 Levensweg. Er staan voor zover ik kan zien geen weetjes in die nog niet bekend waren. Wel zitten er twee leuke nieuwe screenshots bij.

When you play as an Adult in The Sims 3 Generations you’ll get to experience all the joys of finally growing up to be a young adult, as well as some of the rocky years as a Sim confronts older age. Here’s a peek at some of the brand new features and content that will make playing as an Adult more fun -and challenging- than ever before!

| Ironhammers: Bachelor Parties, Marriagees & Mid-life Crises (in that order) |

7 gedachtes over “Factsheet over (jong)volwassenen in De Sims 3 Levensweg”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>