24 reacties

 1. Ik denk even lekker ontspannen op SN kijken en niet aan de examens denken… Staat dit op de homepage xD Al met al toch leuk dat jullie hier aandacht aan besteden! Voor alle mensen die vandaag ook hun eerste examen hebben, succes! Nog maar 3 en een half uur en dan moeten we beginnen :O

 2. Haha Mich….., ik had precies hetzelfde! Maar toch lief van jullie dat jullie eraan denken!! En het allermooiste is nog, na de examens: DE SIMS 3 LEVENSWEG!! πŸ˜€

 3. ^ Haha, dat is een mooi kadootje voor iedereen na de examens voor de inzet die jullie doen. Tenminste, daar gaan we dan maar van uit. πŸ˜‰
  Veel suc6 iedereen!

 4. jaah na de examens haal ik sims 3 levensweg zo snel mogelijk op, mooi 3 maand de tijd om te spelen πŸ˜€

 5. haha Mich en Tesssa (dag naamgenootje:P) dat dacht ik nou ook! Lekker even ontspannen, nee hoor echt overal staat vermeld dat de examens beginnen xD
  Maar idd toch lief dat eraan gedacht wordt.
  Hopelijk haal ik het dit jaar wel!
  En daarna lekker veel sims spelen om de zenuwen voor de uitslag in bedwang te houden πŸ˜‰

 6. Nou mn eerste zit erop, Nederlands, was wel pittig.. Lastiger dan vorig jaar in ieder geval (ja ik ga ook al voor de tweede keer :$).. Maar even doorzetten en dan 3 maanden vrij, dus tijd genoeg om te simsen!! πŸ˜€

  1. Jaaaa, nederlands was lastig zeg! Ik had 3 examens thuis geoefend.. allemaal dikke voldoendes, dus ik dacht dat het wel goed zou komen… En dan het allereerste echte examen in mn leven komt echt BAM in je face… o.o Hopelijk gaat Duits vrijdag beter… 😐

    1. Ja klopt! Hele rare indeling… als het goed is heb jij dan volgende week echt maar weinig examens en dan heb ik er heel veel… en de allerlaatste maandag, als iedereen al bijna klaar is, heb ik nog een examen muziek.. xD

    2. ik ben zo blij dat ik alleen geschiedenis hoef te doen! Dat vind ik al een hel! Me slechtste vak :S

 7. Suc6 iedereen, poeh het is voor mij al weer een eeuwigheid geleden dat ik examen moest doen op het voortgezet onderwijs. 8 a 9 jaar geleden. gaat hard πŸ˜€

  Geniet straks maar lekker van de vakantie, want je moet sraks weer aan de bak, op de hogere school. Doe je best!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *