Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Eindexamens beginnen vandaag

We wensen iedereen die de komende tijd eindexamens moet doen veel succes!

24 gedachtes over “Eindexamens beginnen vandaag”

 1. Mich.....

  Ik denk even lekker ontspannen op SN kijken en niet aan de examens denken… Staat dit op de homepage xD Al met al toch leuk dat jullie hier aandacht aan besteden! Voor alle mensen die vandaag ook hun eerste examen hebben, succes! Nog maar 3 en een half uur en dan moeten we beginnen :O

 2. Tezz92

  haha Mich en Tesssa (dag naamgenootje:P) dat dacht ik nou ook! Lekker even ontspannen, nee hoor echt overal staat vermeld dat de examens beginnen xD
  Maar idd toch lief dat eraan gedacht wordt.
  Hopelijk haal ik het dit jaar wel!
  En daarna lekker veel sims spelen om de zenuwen voor de uitslag in bedwang te houden 😉

 3. Tesssa

  Nou mn eerste zit erop, Nederlands, was wel pittig.. Lastiger dan vorig jaar in ieder geval (ja ik ga ook al voor de tweede keer :$).. Maar even doorzetten en dan 3 maanden vrij, dus tijd genoeg om te simsen!! 😀

  1. Mich.....

   Jaaaa, nederlands was lastig zeg! Ik had 3 examens thuis geoefend.. allemaal dikke voldoendes, dus ik dacht dat het wel goed zou komen… En dan het allereerste echte examen in mn leven komt echt BAM in je face… o.o Hopelijk gaat Duits vrijdag beter… 😐

    1. Mich.....

     Ja klopt! Hele rare indeling… als het goed is heb jij dan volgende week echt maar weinig examens en dan heb ik er heel veel… en de allerlaatste maandag, als iedereen al bijna klaar is, heb ik nog een examen muziek.. xD

 4. wejki

  Suc6 iedereen, poeh het is voor mij al weer een eeuwigheid geleden dat ik examen moest doen op het voortgezet onderwijs. 8 a 9 jaar geleden. gaat hard 😀

  Geniet straks maar lekker van de vakantie, want je moet sraks weer aan de bak, op de hogere school. Doe je best!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>