Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg: achterkant box (Taiwan en US)

Een Nederlandse versie van de box achterkant van De Sims 3 Levensweg is er nog niet maar deze zal, wat betreft layout en gebruikte plaatjes, hetzelfde zijn.

Bronnen: My Sims World en Gamestop

19 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg: achterkant box (Taiwan en US)”

 1. Lisa

  Cindy hou aub op met het afkraken van deze uitbreiding. Je bent elke keer aan het zeiken dat het een flut,stom, rare uitbreiding is etc en dan zeg je ook nog ‘maar ik ga hem toch kopen’ Je kan pas OORDELEN als je hem gespeeld hebt.

 2. Simsbear

  GEPRE-ORDERD.

  WOEH lol
  Ik kan ook niet wachtenm Cindy het valt best mee!
  dit is best een mooie uitbreiding als je van leven houd in de sims 3, Ben je meer voor sims 3 vanwege het bouwen dan is dit niks nee Haha.

  Maar ook ik kijk uit naar Oktoberr!
  Maja als sims fan (zoals ik) vind ik ALLE sims leuk..
  alleen jammer van die domme 2 weken.

 3. Cindy

  ik kraak het spel niet af maar ik vind wat ik tot nu toe gezien heb het allemaal maar erg magertjes
  geen nieuw land geen nieuwe skills om de sims dingen teleren
  geen nieuwe objecten om tevinden zoals edelstenen of groente of fruit
  er had zoveel meer in deze uitbreiding gekunnen
  ik blijf het gewoon erg magertjes vinden en ja tuurlijk koop ik hem het hoord bij de sims he en alle nieuwe dingen zijn welkom maar voor mij blijft wa toch de meeste wow factor hebben

 4. Bakie

  Toen ik zei dat het maar 2,5 Gig is , wilde ik niet zeggen dat het dan een flut uitbreiding is. Zover IK alles gezien en gelezen heb, voegt het nogsteeds ontzettend veel nieuws toe aan het spel. En ondanks dat ik een bouwer ben, zal ik ‘m toch kopen. Maar dan meer voor de nieuwe objecten.
  De spiraal trap is iets heel moois, maar ook de gewone nieuwe meubels, zeepbaan, speeltoestellen en boomhut zijn zeker dinge die ik in mijn spel wil hebben om zo nog mooiere huizen te kunnen bouwen.

  1. Simsbear

   @terence , Ik vind dat pas een domme opmerking, “De rest moet niet zo zeuren” Kom op zeg, Ieder heeft een eigen mening die gerespecteerd moet worden, Jij en Cindy vinden het een mager spel

   En cindy, Ik heb geen piss op je kritiek, Ieders Mening moet worden gerespecteerd. Klaar punt uit enter.

 5. Simsbear

  Snap wel niet dat er een probleem is over de 3.5 gig Haha.
  Ben ik allang blij mee!
  Neemt het niet zoveel computerruime in beslag, maarja misschien hebben ze iets gevonden om games kleiner te maken
  ?

 6. isa

  ik kijk er ook naar uit om hem te kopen, alleen vroeg me af als hij 2 juni in de winkel ligt is er dan niet een probleem?

  namelijk hemelvaartsdag en het feit dat de winkels dan meestal niet open zijn? of wordt het weer zoals de laatste buitenleven dat het weer onduidelijk wordt wanneer hij te koop is in de winkels ben benieuwd

  jammer dat we nog zo lang moeten wachten

 7. hiki

  Omdat het de 2e juni hemelvaartsdag is komt ie op vrijdag 3 juni uit. waarschijnlijk verkopen veel winkels het al op de 1e juni. Veel winkels hebben de game al enkele dagen eerder binnen / op voorraad maar mogen niet verkopen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>