Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws en Tutorials en Gidsen

SN’s inrichting en decoratie tips voor De Sims 3

Met nog ruim 2 weken voor de officiële release van De Sims 3 Levensweg begint het bij veel Simmers flink te kriebelen. Want naast alle nieuwe mogelijkheden en interacties zitten er toch ook weer redelijk veel nieuwe spullen bij. Waar moet je die nieuwe spullen straks allemaal kwijt in het huis waar je Sims misschien al generaties lang wonen?

Of misschien ga je, zodra De Sims 3 Levensweg op je computer staat, meteen een nieuw huis bouwen en kun je wel wat tips gebruiken? Of gooi je alle huisspullen weg en geef je je Sims een nieuw interieur?

Daarom wijzen we jullie nog even over een serie artikelen die Kyta gemaakt heeft over het inrichten en decoreren van het huis van je Sims. Zo zijn er leuke tips voor de huiskamer, keuken, toilet, tuin, hobby ruimte, gang / overloop, slaapkamer en kinderkamer.

| 100 & 1 inrichting en decoratie tips – het overzicht |

4 gedachtes over “SN’s inrichting en decoratie tips voor De Sims 3”

 1. hiki

  Gelukkig hebben we straks spiraal trappen: hopen dat die niet zoveel ruimte innemen en zo dominant zijn als de gewone trappen. Liften zijn leuk maar soms gewoon niet mooi in de huizen die ik bouw.

  Ik ben nu al een nieuw huis aan het bouwen voor de Kwana’s. Dan is het huis er vast, en met Levensweg krijgen ze een nieuw interieur. 😛

 2. Bakie

  Volgens mi waren die trappen 4 vakken groot toch? En dan bedoel ik 2×2 😛 En liften kan je inderdaad alleen gebruiken in moderne huizen. En zelfs dan is het niet altijd mooi. Ben heel naar al het nieuws! 😀

 3. Bakie

  Nog nooit last gehad van liften die niet (meer) werken.
  Misschien zijn je computer specs wel niet hoog genoeg.
  Vaak hebben mensen het over bugs, terwijl dat ook vaak komt door iemand PC.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>