Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Nieuwe screens De Sims 3 Levensweg

Afgelopen week is er in Taiwan ook een presentatie geweest van De Sims 3 Levensweg en My Sims World heeft er wat nieuwe screens van online gezet. De meestal spullen kennen we natuurlijk al maar ik wilde ze toch even laten zien.

| My Sims World: The Sims 3 Generations Taiwan Trial Party_2 |

5 gedachtes over “Nieuwe screens De Sims 3 Levensweg”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>