Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende, De Sims Middeleeuwen en Site Nieuws

Post over nieuwe releases voor De Sims verwijderd

We hebben de post over de lijst met release datums van Bart Smit, die we gisteren gemaakt hadden,  met daarin de release datums voor een accessoires pakket voor De Sims 3, Sims 3 Pets en een uitbreiding voor De Sims Middeleeuwen verwijderd op verzoek van EA Nederland.

De Sims Studio in Amerika zet EA Nederland onder druk en die ons weer en de hele situatie is wat vreemd: en dan druk ik me nog voorzichtig uit. We hebben het bericht verwijderd omdat we geen zin hebben in nog meer gedoe. Uiteraard kunnen jullie het nieuws op tientallen andere sites terug vinden waarin wij als bron vermeld worden.

Andere internationale sites krijgen vast geen verzoek om de boel te verwijderen: ik zie de scoop nog overal staan.  Ik geloof zelfs dat het op het officiële Nederlandse forum wordt gemeld en niet is weggehaald.

Maar wij zijn nu de klos omdat we de bron zijn. Onze excuses voor al het gedoe.

Hiki – webmaster Sims Nieuws

36 gedachtes over “Post over nieuwe releases voor De Sims verwijderd”

 1. Judhudson

  I look at it this way (the way Jinx from InfiniteSims told me, and I agree 100%). We are news sites…we report news, its what we do. Why EA is asking you to remove it, I don’t even know why…the source is Bart Smit. When a news report about Al Qaeda gets out, do they suddenly stop reporting news when they ask them to pull whatever the content is off? No. And neither should we.

  Of course, I understand that you may want to respect EA’s wishes, but here’s food for thought: at the end of the day who are you really serving? The Community or EA?

  1. hiki

   We are here for the community but sometimes we need EA (invites) 🙂 I dont want to say more then this abouth the whole thing. The scoop we had is now everywere online just not here on Sims Nieuws anymore.

  1. hiki

   BS heeft vast ook wat gehoord van EA: meer wil ik er niet over kwijt.

   Eplaza heeft deze lijsten ook, vertelde Fransor mij in ons teamforum, en op die plekken hangen de lijsten ook al maanden lang. Eplaza is ook BS toch? Als je er bent: bekijk ze dan maar eens 😉

 2. Nefje

  Zoals ik al eerder zei: het is erg afhankelijk van het filiaal. Wij hebben regelmatig meerdere filialen gecheckt (zowel Bartsmit als Eplaza) en bij sommige stond zelfs Levensweg er niet op. En de laatste keer dat we gecontroleerd hebben was vorige week nog.

    1. Kelvin

     wanneer komt er eigenlijk een team meeting over het feit dat zelles is gestopt? ik ben wel benieuwd. Misschien kan je ea mailen dat xelles geen teamlid meer is

 3. Bakie

  Ik vind het feit dat er een hele tijd terug een trailer is gelekt van The Sims 3 Unleashed, een veel slechtere zaak dan een lijstje met de verwachtte games in een speelgoedwinkel die voor iedereen te zien zien zijn.
  Dus trek je er inderdaad maar niet zoveel van aan. En wat Judhudson zegt, we zijn inderdaad een nieuws site. Dus horen we dit te melden als dat via wat voor manier dan ook, binnen komt.

 4. wejki

  Jullie zijn niet de gene die hier fout Hij/Zij die de foto heeft gemaakt valt onder Bart Smit en daardoor is Bart Smit (mee) verandwoordelijk En er staat maar een gedeelte op de lijst, de lijst is niet in zijn geheel gekopieerd dus EA heeft er vrij weinig op te zeggen.

  Indien de persoon geen geheimhoudingsverklaring heeft ondertekend waaronder deze dingen (hadden kunnen) vallen. is er ook vrij weinig aan de hand, tja hij/zij mag voor eigengebruik een foto maken, dit publiceren is wel weer een tricky part.

  EA kan helaas vrij agressief zijn met zulke dingen, wanneer leren ze nou dat dit averechts werkt.

  Tip voor de volgende keer indien iemand nog zoiets heeft, upload het anoniem op een of ander forum, (via een openbare computer het liefst) En doe net of dat je hem gevonden hebt op die website.

  Tja jullie hebben hem ook maar gevonden. Tja wie de bal kaatst kan hem terug verwachten 😛

   1. Jolly

    Ja klopt, die hangen bij de spellen. Kun je vast zien wat voor games er binnenkort nog meer uitkomen en vooral wanneer 😉
    Maar ik heb een vriendin werken bij de bart smit, dus ik zal haar es even vragen.

    1. weijki

     Och dan is het al een heel ander verhaal, deze lijsten hangen in het openbaar, dan mag je er alles mee doen, EA heeft dan geen recht van spreken.

     Gewoon door blijven poste, dat zou ik doen.

  1. hiki

   Het net doen of we het ergens anders op een site gevonden hebben daar hebben we al vroeger een keer over zitten denken: toen we zoiets ook al hadden. Maar ik vind dat een beetje raar / niet echt eerlijk. Dus dat hebben we toen niet gedaan en dat gaan we ook niet doen.

   Maar het is wel een goede tip hoor 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>