Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

2 weken tot officiële release De Sims 3 Levensweg

Op Sims Nieuws vind je nu al erg veel informatie en beeldmateriaal van de 4e uitbreiding voor De Sims 3: Levensweg.

Op onze De Sims 3 Levensweg informatie pagina vind je het meeste wel bij elkaar. Bijvoorbeeld de vele screenshots en de video’s die tot nu toe online zijn gekomen.

En op ons De Sims 3 Levensweg forum vind je nog veel meer informatie waaronder een aantal artikelen die we speciaal voor jullie vertaald hebben. En vergeet onze belangrijkste weetjes over De Sims 3 Levensweg post niet waarin we allerlei leuke details op een rijtje hebben gezet.

Tenslotte hebben we nog de preview van De Sims 3 Levensweg die Xelles heeft gemaakt toen hij op 14 april 2011 in Londen – Engeland was om het spel te spelen: De Sims 3 Levensweg – Eerste impressie in Londen.

Mocht je dan nog niet genoeg weten over de 4e uitbreiding voor De Sims 3, dan kun je al onze De Sims 3 Levensweg homepage berichten nog eens nalezen want er is echt al veel bekend. En dat wil je allemaal niet missen!

Nog 14 dagen nagelbijten en De Sims 3 Levensweg is er.