Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

2010 games statistieken (video)

Uiteraard komen De Sims 3 en EA ook voorbij en voornamelijk in het deel over tweets over games op Twitter.

Twitter wordt ook steeds belangrijker: niet alleen voor ons om het laatste (officiële) nieuws op te pikken en onze site op Twitter onder de aandacht te brengen maar zeker ook om onze followers op de hoogte te houden. Sims Nieuws Twitter.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>