Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Geen Prima Games Guide voor De Sims 3 Levensweg

Een aantal weken geleden waren er al geruchten dat Prima Games voor De Sims 3 Levensweg geen official guide zou maken. En met nog 12 dagen voor de officiële release in de Benelux blijkt nu inderdaad dat er geen Prima Games Guide komt voor De Sims 3 Levensweg.

Ik heb de meeste guides zelf, ook voor De Sims 2 en De Sims Middeleeuwen. We hebben er regelmatig aandacht aan besteed op onze site en het is erg jammer dat deze er dus niet komt; waarom deze officiële guides er niet meer komen is niet bekend.

9 gedachtes over “Geen Prima Games Guide voor De Sims 3 Levensweg”

    1. hiki

     oke: ze komen ook nooit hier uit: je kan ze wel kopen bij bol.com maar dat zijn de Engelse versies. Een NL versie is er nooit geweest.

 1. bas944

  Henrique: Os guias não são liberadas na Holanda também. Nós podemos comprá-los aqui em uma loja na Internet. Eles estão sempre em Inglês. Espero que você possa compreender isto, este português não é bom. 😛

 2. Super_Grootgevaar

  Wat bedoel jullie eigenlijk met een Guide? Ik heb naar bol.com gesurft en dat ziet er een spiraalschriftje uit, staat daar dan veel meer in of onze guides die in de verpakking zitten?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>