Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 PC

Ben Bell (EA) bevestigd De Sims 3 Huisdieren / Pets

EA heeft de laatste tijd van alle kanten geprobeerd om al het nieuws over De Sims 3 Huisdieren / Pets tegen te houden. Zo hadden we enkele weken geleden een gelekte video, afgelopen week de release lijst van Bart Smit en dit keer is er een artikel opgedoken in op de Duitse Computer Bild Spiele.

Ben Bell van EA verteld in een interview, dat pas op 3 juni online had mogen komen, dat De Sims 3 Huisdieren / Pets er inderdaad komt. Voor zowel de PC/Mac als ook voor enkele consoles. Opvallend is dat er naast honden en katten nu ook paarden voor De Sims 3 komen.

De Sims 3 Huisdieren / Pets zal de vijfde uitbreiding voor De Sims 3 worden en waarschijnlijk eind oktober 2011 te koop zijn.

Hier de uitgetypte versie van het interview in het Engels, we proberen het zo snel mogelijk om te vertalen naar het Nederlands.  Het originele interview is inmiddels van de Computer Bield Speile site verdwenen, gelukkig is er een screen van die je kan zien als je op het bannertje klikt.

[UPDATE]: Een vertaling naar het Nederlands van dit interview vind je in deze post op onze site.

** Start of Interview **

The new expansion pack brings certain four legged creatures into The Sims 3 world. The expansion pack producer explains, what we can do with dogs, cats and other animals.

In The Sims world, everything is possible. Why didn’t the beloved animals get their needed attention is unknown. But The Sims 3 Pets will correct this mistake and place the player in a role of the furry creature. Every pet owner will tell you, that living with cat or a dog is nice, but Ben Bell now explains more about controlling your cats and dogs.

COMPUTER BILD SPIELE (CBS): How did you get the idea for the new Sims exp. pack? What role do the players have in this? Do you perform tests or have test audiences, or do you come up with ideas internally?

Ben Bell (BB): We always do what our fans want and we try to enable them to experience new things in our game. The idea for The Sims 3 Pets was simple. We love pets in the Sims Studio and we often talk about our pets, so it makes sense that we will enable our Sims to play with the four legged creatures, just like us.

CBS: Tell us more about the game. What can the fans expect?

BB: For the first time in the history of The Sims series, player can take control over your pet and live his story. We always want to know, what Fido or Fluffy think, when we come home late from work or when we take them on a walk around the park. The game enables us to do that and the pets also have traits, so that players can create their own, perfect pet – just like their Sims.

CBS: Will the game enable controls with speech or movement?

BB: Xbox 360 will enable players with Kinect to use voice control. Imagine, how it would be, when your Sim-dog would sit down, when you would say “Sit”! Voice control works with normal Sims as well. We’re really excited about this feature, because it is really fun!

CBS: What pets will the players be able to play with and what kind of control can we expect to have over them? Can players create their own pet-families?

BB: Xbox 360, Playstation 3 and Nintendo 3DS offer players dogs and cats, that they can create however they want and they can choose from various breeds. PC/Mac version contains dogs, cats and also horses. Horses are new in the game, and we are really excited about it. For many years, players wanted to have horses in the game. Xbox 360, Playstation 3 and PC players can create their own pet-family, but they always need a human Sim to watch over them. 3DS owners can create their pet-families without any human Sim.

CBS: will the game work with or without the base game?

BB: Xbox 360, Playstation 3 and Nintendo 3DS games are standalone games and do not need The Sims 3 to work. PC/Mac version, however, need The Sims 3 to work.

Bronnen: Sim Slovenija, Sim Programs en Infinite Sims.

28 gedachtes over “Ben Bell (EA) bevestigd De Sims 3 Huisdieren / Pets”

  1. Michiel

    Ik weet het niet. Heb het nooit zo gehad met de uitbreidingen waar huisdieren in voorkomen. Twee uitbreidingen die mij niet echt blij maken(Levensweg en deze). Maar goed, misschien maken ze er nog wat van.

    1. ixkilledxthexcookie

      Als je de uitgelekte video van levensweg vergelijkt met de aankondigingstrailer zie je wel heel duidelijk kwaliteits verschil,, dus dat zal waarschijnlijk bij het paard nog wel veranderen :3

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>