Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg: bouw modus screens

De Poolse fansite Simpress heeft 15 screens online gezet van de bouw & recolor modus van De Sims 3 Levensweg. En ik zal maar zeggen wat velen van jullie wel zullen denken: het valt een beetje tegen deze spullen. Op de wenteltrap na dan natuurlijk.

Verder valt het op dat er in de User Interface nog geen mogelijkheid zit om de spullen te sorteren op uitbreiding of accessoires pakket. Dat zal straks namelijk wel mogelijk zijn. Waarschijnlijk hebben zij, net als Centrum Simôw, een beta versie of deze ‘sorteren op uitbreiding of accessoires pakket’ functie komt in een patch, die er natuurlijk nog niet is.

| Simpress: Nowe elementy trybu budowania w 4. dodatku – screeny |

8 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg: bouw modus screens”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>