Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en Nieuws

Afgekeurde laadschermen van De Sims 3 Levensweg

Deze opstartschermen voor De Sims 3 Levensweg zijn door het The Sims Team afgekeurd.

Bron: Twitter – SimGuruShannon

Dit is trouwens het definitieve laadscherm dat al wel bekend was, maar het leek me wel handig die hier toch weer even te laten zien.

19 gedachtes over “Afgekeurde laadschermen van De Sims 3 Levensweg”

 1. Iris

  Die ze gekozen hebben is het allerlelijkst! Eigenlijk vind ik de schermen allemaal sowieso een beetje raar, ze hadden er toch iets leukers van kunnen maken.. Ik vind dit niet echt met het thema Levensweg te maken hebben. Ach, niet dat het laadscherm zo ontzettend belangrijk is..

 2. yanyo111

  ze hadden gewoon die 2de moeten pakken want die is nog het meest sims achtig. wat me opvalt is dat bij iedere uitbreiding van de sims 3 het laadscherm steeds minder sims achtig is. eerst stom gras met een lieveheersbeestje en nu alleen een boom dat lijkt op de boom van c&a XD (ok die boom kan wel maar had er dan iets van de sims bijgedaan).

 3. Hikari-desu

  die 2e vind ik juist niet passen. Het doet me denken aan iets dat met de buitenlucht te maken heeft, seizoenen of buitenleven ofzo. Als je zo’n laadscherm in het spel gebruikt wek je alleen maar een verkeerde indruk.
  Persoonlijk vind ik de 3e het mooist. 🙂

  1. Hikari-desu

   Dat ook wel, maar ik denk dat ze het “boom-idee” hier iets te letterlijk hebben genomen. Op de andere laadschermen is het wat gestileerder, dus minder bosserig, vind ik dan ;p

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>