Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Braziliaan heeft het ‘eerste’ exemplaar van De Sims 3 Levensweg

Het lijkt erop dat de eerste Simfan De Sims 3 Levensweg al binnen heeft, gekocht in San Paulo – Brazilië. Dat meld de Braziliaanse fansite Cidade dos Sims. Mocht 1 van jullie in Brazilië zitten en voor het weekend terugvliegen: neem een stapeltje voor ons mee!

Voor Nederland en de Benelux verwacht ik dinsdag of woensdag de eerste fans die ergens De Sims 3 Levensweg op de kop hebben kunnen tikken. De officiële release voor de Benelux is vrijdag 3 juni 2011.

31 gedachtes over “Braziliaan heeft het ‘eerste’ exemplaar van De Sims 3 Levensweg”

 1. Bloos6

  Eigenlijk..( heel stiekum ) ben ik blij dat hij er nog niet is. Ik moet nog van alles doen in huis en tuin en ik moet nog een huis afmaken in de sims. En ik weet zeker als het spel nu voor mijn neus zou liggen er niks van dat alles te recht zou komen 😀

 2. marlinde

  Voor mij geld het zelfde als bij Bloos6 en Iris.
  Maar dan met een daqboek. Tegelijk is het heel dubbel; Ik moet sowieso wachten tot dat ik Levensweg heb, maar als ik Levensweg heb, vrees ik dat ik niet meer ga schrijven, alleen maar ga spelen..

 3. Charge

  Ik denk dat ik hem dinsdag wel ergens kan krijgen. Er hoeft maar 1 winkel te beginnen met de verkoop en de rest van Nederland volgt snel. Meestal is dat 2-3 dagen voor de officiële release.

 4. Hikari-desu

  Ik ga niet moeilijk doen met dat bestellen enzo. Ik hoor er zo veel klachten over… Nee, dan ga ik mooi maar op dinsdagmorgen op de fiets naar mijn goede oude vrienden bij de Free Record Shop. :p

 5. maria

  ik ga hem nog niet kopen ikwacht totdat de bugs bekend zijn en de eerste update van ea.
  heb geen zin om mijn game(alweer) te laten crashen!
  heb nachtleven ook pas de vorige maand gekocht en vet goedkoop ook:)geen haast er is ook al azoveel over hier op sn daarom kan ik wel ff wachten

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>